Претенции и капризи на нежния пол

Големи ли са желанията на жените и какво точно искат те -трудно се отговаря на този въпрос, защото жените доказано са доста по-сложни от мъжките индивиди. Ето най-важните моменти, които един мъж е добре да знае, за да има успех сред женската аудитория:

Уважението- Уважавайте нашето мнение,интереси, приятелките ни,тялото и интелекта ни. Не е задължително да сте съгласни с мнението ни, но се опитайте да бъдете мили и честни с нас.
Секс- о да, ние обичаме секса.


И все пак момчета, постарайте се да спирате по пътя надолу и да обръщате малко повече внимание на женското тяло, вместо да се фокусирате върху финалният удар. Ако нежно подраскате по гърба на жената с нокти или направите лек масаж, ще усетите разликата и то във ваша полза.

Романтика - нима това, че просто си седим всяка вечер у дома не може да бъде романтично? В ежедневните разговори за домакинството и проблемите, внесете малко разнообразие, като например неочаквана целувка, букет цветя без специален повод, все пак не струва милиони. Ето, вече се усмихваме.
Партньорство- живеем все пак в 21 век, работим много и времето никога не стига. Ако искате жената да има време за вас и за себе си ,а не да фучи с прахосмукачката, докато гледате любимият си мач, просто и помагайте. Тя ще го оцени и ще ви се отблагодари със сигурност.
И стигаме до едно от най-важните за съвременната жена средство, а то е комуникацията.

2 коментара: